Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 22:45

ΑΟ Σύρου: Πρόβλημα με τον Γιάννη Ελκάντι | εκτός ο Σταματίου

 Χωρίς Ελκάντι και Σταματίου θα παραταχθεί ο ΑΟ Σύρου κόντρα στην Υδρούσα Χωρίς Ελκάντι και Σταματίου θα παραταχθεί ο ΑΟ Σύρου κόντρα στην Υδρούσα

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Σύρου Γιάννη Ελκάντι.

Το δελτίο του "Ελληνολιβανέζου" άσσου λήγει αύριο και πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες μέχρι να επανεκδοθεί η νέα άδεια παραμονής ή να πάρει την Ελληνική ταυτότητα. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πέσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, καθώς έχει καταθέσει έγκαιρα όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, τόσο για να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα, όσο και την προσωρινή άδεια διαμονής.

Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις το πρόβλημα θα ξεπεραστεί μέσα στον Δεκέμβριο, με την απουσία του παίκτη να αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα της Σύρου, μιας και ο ίδιος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία.

Πλέον ο Μάκης Πούλος προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση κάποιων εκ των Καπλάνη - Σταμούλη στο δεξί επιθετικό άκρο της ομάδας του.

Τράβηγμα ο Σταματίου

Προβλημάτων συνέχεια για τον ΑΟΣ, καθώς εκτός από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Υδρούσα, φαίνεται ότι θα μείνει και ο Ιάκωβος Σταματίου, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και προκειμένου να μη χειροτερεύσει η κατάσταση του, ίσως προστατευτεί από τον προπονητή της ομάδας Μάκη Πούλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares